In 3 maanden van een onzekere vrouw naar een vrouw vol zelfvertrouwen en
regie over haar leven

I feel you

Jarenlang werd ik vastgehouden door mijn verleden. Meerdere trauma’s in mijn leven zorgden ervoor dat ik negatieve gedachten en emoties ervoer: onzekerheid, verlatingsangst, angst voor contacten & menigte, intense pijn en boosheid.

Dit resulteerde in 2 dingen: ik voelde mezelf ongelukkig en had niet het gevoel dat ik mijn leven in volle potentie leefde.

Jarenlang leefde ik mijn leven. En heel eerlijk: soms was ik aan het OVERLEVEN i.p.v. aan het leven. Ik zat mezelf enorm in de weg. Ik kreeg last van emotiewisselingen. Iets waar ik niet alleen zelf last van had, maar ook de mensen om mij heen.

Ik liet mijn trauma’s mijn leven negatief beïnvloeden. En indirect ook de levens van de mensen om mij heen.

Dit moest stoppen!

Ik koos ervoor om aan mezelf te werken. Geen genoegen te nemen met het leven dat ik leidde. Deze stap was groot, maar ik ben nog steeds dankbaar dat ik deze stap heb gezet.

Het komt namelijk op 1 ding neer: je hebt een keuze.  Hoe beperkt je keuzemogelijkheden ook zijn.

Een keuze om je leven negatief te laten beïnvloeden en altijd te blijven dromen over een vrij, zinvol & gelukkig leven. Of om de stap te zetten en hulp te vragen. En dat laatste deed ik.

Je hoeft het namelijk allemaal niet alleen te doen. Je bent niet de enige. Er zijn mensen die de expertise (en de ervaring) hebben om je te helpen.

Ik wilde geen slachtoffer meer zijn van mijn trauma’s. Ik wilde de regie hebben over mijn leven. Ik wilde een zelfverzekerd, zinvol & gelukkig leven leiden. En leren dealen met negatieve ervaringen. Wat er ook op mijn pad komt.

Dit is voor jou ook mogelijk! En ik wil je hierbij heel graag helpen.

Is this you?

Misschien ben je op dit moment best tevreden met je leven. Je werkt, hebt een gezin, vrienden & familie. Je leeft je leven, maar er mist iets. Je voelt dat er in je leven nog dingen ‘opgelost’ moeten worden voordat je verder kunt. Dat er meer in jou zit dan je nu laat zien. Maar je negatieve gedachten houden je tegen.

  • Het ontbreekt je aan zelfliefde. Je bent boos of teleurgesteld in jezelf.
  • Je voelt jezelf niet goed genoeg.
  • Je voelt jezelf onzeker.
  • Je wilt alles goed doen en zoekt bevestiging bij anderen.
  • Je bent een pleaser, je wilt door iedereen aardig gevonden worden en je zet anderen op plek #1 i.p.v. jezelf.
  • Je hebt moeite met je grenzen aangeven.
  • Je heeft nog geen vrede met het verleden.
  • Je bent perfectionistisch en vindt het mega eng om uit je comfort-zone te komen.
  • Je loopt rond met vragen als: “Wie ben ik? Wat wil ik in mijn leven?”
  • Je hebt al meerdere trajecten doorlopen zonder het gewenste resultaat.

Rise and shine

Het is tijd voor een ander leven! Het is tijd ‘to rise and shine’!

Geen ‘6-jes leven’ meer. Het is tijd voor een leven waarin jij jouw volle potentieel leeft. Waarin jij kunt dealen met wat je is overkomen en wat er op je pad komt.

Een leven waarin jij zelfverzekerd bent en straalt. Het licht in de wereld bent en impact maakt. Jij bent die zelfverzekerde vrouw die keuzes durft te maken die goed voor je zijn. En stappen durft te zetten die je nog dichterbij je levensdoel brengen.

De wereld zit op jou te wachten!

Als jij niet jouw levensdoel leeft mist er iets in het geheel. Jouw leven is niet alleen waardevol, maar ook noodzakelijk! Met jouw kennis, talenten & kwaliteiten kun je anderen tot zegen zijn. Zelfs jouw pijn kun je als kracht inzetten om anderen te bemoedigen.

Jij wordt een lichtend voorbeeld voor anderen! Het is klaar met jezelf weg te cijferen en te verstoppen!

Be the light in the world

Succesverhalen

Met The SOS methode help ik vrouwen met diverse trauma’s. Zo hielp ik vrouwen met kinderwens die (nog) niet werd vervuld (zie onderstaande verhalen). 

Voordat ik startte met de 1-op-1 coaching bij Cecília voelde ik me erg onzeker over onze kinderwens, had veel last van stress en onrust in mijn lichaam hierdoor. Cecília gaf het me de extra info en handvaten die ik nodig had en die ik me eigen kon maken. Zo heb ik veel dingen toegepast in mijn dagelijks leven. Hoe je met teleurstellingen omgaat en hoe je je eigen houding positief kunt veranderen heeft mij erg geholpen. Het is het gehele proces van de coaching me erg geholpen. De coaching voldeed enorm aan mijn verwachtingen. Ik ben helemaal anders naar tegenslagen gaan kijken en sta veel positiever in het leven. Ik ervaar de kracht in mezelf en voel me sterk. Het helpt mij dat alles in het proces een keuze is en dat wij bepalen tot hoe ver we willen gaan. En bovenal ervaar ik berusting! Dat merkte ik door dat ik de berusting echt ging voelen, me positiever voelde en negatieve dingen om kon zetten in positiviteit. En ik merk dat de mening van anderen mij tegenwoordig minder snel raakt. Cecília is heel warm, open, eerlijk persoon. Ze is spontaan en stelt zich ook kwetsbaar op. Je kunt met alles bij haar terecht. Ik zou de coaching absoluut aanraden. Het is echt een grote gunfactor aan jezelf! Ik hoop dat Cecília nog heel veel mensen mag gaan begeleiden en dat dat die vrouwen ook positieve ervaringen mee gaan maken, die ze het dan ook eigen kunt maken in hun verdere leven. Cecília, je bent een powervrouw!

Anke, 29 jaar

“Voordat ik aan de coaching begon voelde ik veel stress en gefrustreerde emoties. Mijn doel tijdens de coaching was om beter in mijn vel te zitten en rustiger te zijn. Ik heb veel opgestoken en nuttige oefeningen meegekregen, waardoor ik nu rust en meer balans ervaar. Dit merkte ik met name door enkele situaties die zich voordeden. Bijvoorbeeld toen in de familie twee mensen vertelde dat ze zwanger waren. En als ik in de supermarkt loop en een zwangere buik tegenkom dat ik rustiger blijf. Ik zou de coaching zeker aanraden!"

Sabine Swart, 35 jaar

Waarom The SoS coaching?

Ervaringsdeskundige

Ik heb deze coachingsvorm ontwikkeld vanuit mijn achtergrond als coach, docent Gezondheidszorg en ervaringsdeskundige. Je praat dus niet alleen met een coach & docent, maar ook met een ervaringsdeskundige. Hierdoor kan ik goed aansluiten op jouw persoonlijke verhaal en vraag.

Integrale benadering

Mijn coaching is gericht op een integrale benadering. Dat betekent oog voor mensvisie, levensovertuigingen én waarden. Hierdoor blijft de coaching niet op de oppervlakte, maar maak je een intrinsieke verandering door.

Hoogwaardige kennis

Ik heb mezelf bekwaamd op verschillende coachings- therapie- of levenbeschouwelijke gebieden. Ik maak gebruik van inzichten en methodieken gebaseerd op het werk van academici of specialisten. Dit maakt mijn coaching anders dan anders.

Evidence-based practice

De opdrachten zijn evidence-based practice en komen uit verschillende systemische therapieën zoals NLP.  Daarnaast werk ik met een Poppetjes opstelling, het Kwaliteitenspel & Ikigai. Allemaal methodieken om inzicht te krijgen in je situatie en je vanuit daar verder te helpen.

Resultaten van The SoS coaching

The SOS 1-op-1 coaching is een unieke methode die je helpt om regie te nemen in je leven waardoor je het zelfverzekerde leven gaat leiden waarvoor je bedoeld bent. 

Door The SOS methode te volgen word je zelfvertrouwen versterkt, krijg je rust in je hoofd en kom je emotioneel in balans.

It’s time to shine darling!

Wat doe ik niet?

Om onduidelijkheid te voorkomen wil ik graag helder zijn in wat ik niet doe tijdens de coaching.

Als coach richt ik mezelf op het inzicht geven en coaching in je persoonlijke ontwikkelingstraject. Ik geef je kennis en opdrachten mee waardoor je een intrinsieke verandering gaat doormaken en daadwerkelijk stappen gaat zetten. Als tijdens mijn coaching blijkt dat je nog behandeling nodig hebt voor het trauma zal ik je adviseren om naar een therapeut, psycholoog of pastoraal werker te gaan. Zij zijn opgeleid om in te gaan op het trauma zelf door bv. EMDR of andere behandelingen toe te passen. Ik ben hier niet voor opgeleid en zal dit ook niet uitvoeren. 

Hoe is de coachingsmethode opgebouwd?

De coachingmethode is opgebouwd in 10 stappen. Deze stappen gaan uit van een holistische benadering met oog voor mensvisie, levensovertuigingen en waarden. Dit betekent dat we echt de diepte in gaan, met als doel: een intrinsieke transformatie die je leven zal veranderen!

Je bent waardig als mens

Tijdens deze stap gaan we aan de slag met jouw zelfbeeld. 

Niemand kan van jou een slachtoffer maken, alleen jijzelf

Je word je bewust van je  wereldbeeld. Niet denkend vanuit een slachtofferrol maar vanuit iemand die vrij is.

Jij hebt de regie over je gedachten

Je krijgt inzicht hoe jij regie over je gedachten kunt krijgen.

Vergeving is een keuze.

Na deze stap weet je waarom vergeving dé belangrijkste stap is om los te komen van je leed.

Word als slachtoffer geen dader.

Je krijgt inzicht in de gevolgen van jouw handelen op jezelf, anderen en de maatschappij. 

Verzoening is nodig.

Je weet wat verzoening is en wat het belang van verzoening is.

De zin in het leven zien

Je gaat zien waarom streven naar geluk niet ons levensdoel is, maar een zinvol leven naar geluk leidt. 

Ben dankbaar

Na deze sessie zie je de zin van dankbaarheid in en kun je deze toepassen.

Omarm je kwaliteiten & leer van anderen

Je krijgt inzicht in je talenten & kwaliteiten, hoe je die kunt inzetten en hoe je van anderen kunt leren.

Your story is your special gift the world needs

Tijdens deze laatste stap ga je concreet kijken naar jouw levensdoel. Je gaat doelen en bijbehorende acties stellen. Waardoor jij een zinvol & gelukkig leven gaat leiden. 

Even praktisch, dit gaan we doen.

Wil je graag The 1-op-1 SoS coaching volgen? Dan hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of we een klik hebben en of ik je kan helpen. 

Gaan we er dan voor om samen te werken om jouw leven te laten shinen

Dan is je investering €997,- (incl. BTW) voor 3 maanden.

Oftewel: die eenmalige investering voor een zelfverzekerd, zinvol en gelukkig leven!

Voel jij dat het NU het moment is om de stap te zetten naar een zelfverzekerd & sprankelend leven?

MELD JE HIER AAN. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.