Laat mij je helpen om vol vertrouwen in het leven te staan & regie in je leven te nemen.

Is this you?

Je leeft je leven, voelt je misschien vrolijk en toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Er vreet iets van binnen aan je. Je hebt het gevoel dat er iets moet gebeuren maar wat & hoe precies?

Je vergelijkt jezelf met anderen. “Ik zou ook wel het lef willen hebben om dat te doen” Als je heel eerlijk bent ben je stiekem een beetje jaloers, omdat jij tot nu toe niet de stappen durft te zetten die nodig zijn om te streven naar een zinvol & gelukkig leven. Je voel je jezelf onzeker. Negatieve gedachten spelen een grote rol. En je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Hierdoor zoek je bevestiging bij anderen en durf je niet je grenzen aan te geven.

En misschien weet je nog niet wat je echt wilt, omdat je genoegen neemt met het leven dat je nu hebt. Het leven waarin je niet jezelf, maar anderen op #1 zet. Je weet van jezelf dat je anderen wilt pleasen en je grenzen niet durft aan te geven.

Hoogstwaarschijnlijk lees je dit nu omdat je al een tijd rondloopt met de gedachten dat er eerst iets opgelost moet worden, voordat je verder kunt. Alleen dan kun je antwoorden vinden op de vragen die dagelijks in je hoofd spelen: “Wie ben ik? Wat wil ik in mijn leven?

Het is duidelijk tijd voor verandering.

Hoe het voor je zijn als je een vrij, zelfverzekerd, zinvol én gelukkig leven kunt leiden. Een leven waarin jij de regie hebt. En stappen durft te zetten, waardoor jij je doelen ook gaat behalen. Het is mogelijk! Ook voor jou!

Ben jij klaar voor een sparkling life?

Dan kan ik alleen maar zeggen: Let’s talk!

Let's talk and discover...

Ben jij benieuwd hoe ik je kan helpen? Boek nu de Salvation call. Hierin ontdek jij: 

  • welke stappen jij kunt zetten naar meer zelfvertrouwen & een gelukkig leven.
  • hoe jij de regie in je leven kunt nemen.
  • welke mogelijkheden er voor jou liggen om een mooie toekomst tegemoet te gaan.
  • hoe ik je bij dit alles kan helpen.

Ervaar het net als...

Plan direct je Salvation call in

Ik kijk er naar uit je te spreken!

P.s. staat er geen geschikte tijd tussen? Stuur mij even een mail naar info@ceciliastefania.com en we kijken samen wat mogelijk is.